Izgalmas jogi esetek

Blog

„A NEMZETI VÉDELMI SZOLGÁLAT I. r. és a LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG II. r. alperes MEGSÉRTETTE FELPERES EMBERI MÉLTÓSÁGÁT AZZAL, HOGY JOGELLENESEN BILINCSELTE MEG ŐT”

Ma délelőtt a Kúrián véget ért a per, amelyben ügyfelem számára jogtalan bilincselés miatt pereltem az NVSZ-t és az ügyészséget.

Az emberi méltóság sérelmét megállapító első- és másodfokú ítélet ellen az Alperesek adtak be felülvizsgálati kérelmet, amelyet a Kúria (Pfv.IV.22.231/2017. számon) ma elutasított, és helybenhagyta a jogerős másodfokú ítéletet.

Ez nem vagyoni kártérítés fizetésére kötelezte az NVSZ-t amiatt, hogy a Felperesnél tartott házkutatás alatt jogtalanul tartotta bilincsben őt, valamint az ügyészséget, amiatt, hogy az ügyészi kihallgatás alatt kézi bilincset alkalmazott vele szemben.

Ez óriási győzelem.

Elérhetőségek

Dr. Kende Péter Ügyvédi Iroda
1133 Budapest Kárpát utca 7/b.

Mobil: 06-30-9412-676
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site